Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد آروین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رتبه با انتشار 16 مقاله توسط اعضای هیات علمی در حوزه های نوظهور علمی برای دانشگاه به دست آمده است.
وی اظهار داشت: در رتبه بندی دانشگاه های صنعتی کشور، دانشگاه های صنعتی بابل، امیرکبیر، اصفهان، شریف و علم و صنعت قبل از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان و سایر دانشگاه های صنعتی از جمله نفت، سهند، خواجه نصیر الدین طوسی، شیراز، کرمانشاه، ارومیه، شاهرود پس از آن قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: جبهه های تحقیق یا حوزه های نوظهور علمی، نقشی اساسی در مشخص کردن سمت و سوی علم در رشته های مختلف دارند.
به گفته آروین حوزه های نوظهور علمی به به سرعت در حال رشد بوده و به صورت بالقوه از ارزش اقتصادی و تجاری بالایی نیز برخوردار هستند.
وی افزود: با توجه به حوزه های نوظهور مشخص می شود تا چه اندازه در جریان سازی و رهبری آینده علم دنیا نقش داریم و مسیر علم در هر رشته به کدام سمت و سو حرکت می کند.
آروین اظهار داشت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان چندی قبل به عنوان بهره ورترین دانشگاه صنعتی ایران در زمینه پژوهش نیز معرفی شد.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان در کیلومتر 28 بزرگراه هفت باغ علوی و در جوار شهر ماهان قرار دارد و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجوی روزانه و شبانه می پذیرد.
7437/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 تحصیلات تکمیلی خواجه نصیر الدین طوسی صنعت کارشناسی ارشد نفت تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۳۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود