Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  حمید ملانوری سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان  درپارک علم وفناوری استان ایجاد انگیزه و جذب اعتماد را از مهمترین دلایل جذب سرمایه‌گذار برشمرد و گفت: برای انجام اقدامات اقتصادی باید در مسیری گام برداریم که به ورطه ورشکستگی نرسد، لذا حوزه علم و تحقیقات، پژوهشگاه‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. طرح‌ها و ایده‌هایی ارایه دهند که ایده به بهره‌برداری برسد و همچنین سوده باشد و اشتغال پایدار ایجاد کند.

وی افزود:دانشگاه‌ها در راستای رفع مشکلات  صنعت گام بردارند.

سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان تصریح کرد: در کاهش نرخ بیکاری به واحد‌های خرد نیاز داریم، اما برای رشد اقتصاد کشور به واحد‌های بزرگ نیاز داریم ضمن آنکه باید اشتغال‌های پایدار با سرمایه‌گذاری کم و در عین حال فناورانه ایجاد کنیم تا مشکلات کشور را حل کنیم.

وی با اشاره به تعداد مقالات تولید شده استان کرمان و به مقایسه سرمایه‌ها و ظرفیت‌های استان پرداخت و بیان کرد: پارک علم و فناوری بایستی فکر تولید کنند و مانند ژاپن فکر تولید می‌کنند و این فکر را به کشور‌های دیگر می‌فروشند.

ملانوری با تاکید براینکه مقالات نباید در قفسه‌ها باشند لذا به سمت تولید مقالاتی که منجر به خلق ثروت شود، سوق پیدا کنیم، اظهار کرد: نباید با رفتار‌های خود باعث فرار سرمایه‌های معنوی و مادی شویم.

سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان بر تبدیل شدن پارک‌های علم و فناوری به مرکز مشاوره تاکید کرد و افزود: چرا سود دلال بیشتر از تولید کننده است؟ ما با دستان خود ریشه خود را می‌زنیم و این عیب است که سرمایه، منابع و ظرفیت‌های زیادی در استان وجود دارد، ولی از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم.

وی با تاکید برآنکه علم باید در خدمت توسعه باشد، اظهار کرد: ما چه چیزی به نسل آینده تحویل می‌دهیم، این درد بزرگی است که آسیب‌های اجتماعی، مشکلات اقتصادی و ... روز به روز افزایش می‌یابد، وجود این همه دانشگاه در سطح کشور دردی را دوا کرده است.

محمدجواد آروین، رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان نیز گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی یک مجموعه منحصر به‌فرد و ویژه‌ای است که در آن چندین بخش در حال فعالیت می‌باشند و دانشگاه یکی از بخش‌های آن می‌باشد.

وی با اشاره به قابلیت‌ها دانشگاه تحصیلات تکمیلی ادامه داد: در دانشگاه تحصیلات تکمیلی نسبت استاد به دانشجو آن حدود ۵ به یک است و دانشجویان در مقاطع ارشد و دکترا در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با بیان این مطلب که پژوهش‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی در قالب یک پژوهشگاه انجام می‌دهد، تصریح کرد: پژوهشگران ما در این پژوهشگاه در چندین حوزه علمی فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری یکی از مجموعه‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی می‌باشد، ادامه داد: دانشجویان ما در دانشگاه با کیفیت بالای علمی فارغ‌التحصیل می‌شوند و همچنین تولیدات علمی ما به دلیل حمایت دانشگاه از دانشجویان بالاست.

آروین از ارتباط دانشگاه تحصیلات تکمیلی با صنعت سخن به میان آورد و بیان کرد: پژوهشگاه دانشگاه تحیلات تکمیلی تنها موسسه‌ای است که با صنعت در ارتباط است و حجم بالایی همکاری با صنعت داریم و ضمن‌آنکه خانه صنعت در شرف افتتاح است.

وی تبدیل علم به ثروت را از رسالت‌های پارک علم و فناوری دانست و عنوان کرد: ۲۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری در حال فعالیت هستند و ۶۳ مورد شرکت دانش بنیان در حال حاضر در استان داریم، حمایت‌های مالی خود را در پارک انجام می‌دهیم و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از سال ۹۳ تا کنون صادرات داشته‌ایم.

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به تبیین رتبه‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی پرداخت و گفت: رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های صنعتی ۶ است و همچنین رتبه اول به لحاظ سرانه مقاله داشتیم.

در این جلسه پیشنهاد شد که صنایع مشکلات و نیازمندی‌های خود را به دانشگاه‌ها اعلام کنند تا دانشگاه در راستای رفع آن‌ها گام بردارند.

انتهای پیام/ح

دانشگاه وصنعت کنار هم باشند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۹۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان

ایسنا/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: خسارت ناشی از سیل، تگرگ و طوفان ناشی از سامانه بارشی نیمه دوم فروردین ماه به بخش کشاورزی ۱۱۶۰ میلیارد تومان است.

دکتر احمد احمدپور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به خسارات ناشی از سامانه بارشی نیمه دوم فروردین ماه به بخش کشاورزی و عشایری جنوب کرمان، افزود: به بخش کشاورزی جنوب کرمان بیش از ۱۱۶۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده که عمده این خسارات در تولیدات کشاورزی از جمله گندم و گوجه فرنگی است.

وی خسارت به بخش تولیدات گیاهی را شامل اراضی آبی، باغی و گلخانه‌ها دانست و گفت: خسارت به بخش تولیدات دامی شامل دام سبک و سنگین بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با اشاره به خسارت به بخش آب و خاک، افزود: در اثر سیلاب‌ها به دیوارهای حفاظتی مزارع، کانال‌های خاکی و لوله‌های انتقال آب خسارت وارد شده است.

احمدپور خسارت ناشی از بارش‌های نیمه دوم فروردین ماه را در امور عشایری بیش از ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: به ۱۲ حلقه چاه، ۱۰ رشته قنات، پنج دهنه چشمه، ۲۴۰۰ کیلومتر ایل‌راه، ۳۳۱ رأس دام سبک و ۴۰ جایگاه دام خسارت وارد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان خسارات اعلام شده را طبق نظرات کارشناسان بخش کشاورزی و عشایری دانست که به دستگاه ذیربط برای هرگونه تصمیم گیری ارسال شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران