Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@23:22:01 GMT

هفت اختراع در دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان ثبت شد

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۵۵۲۳۴

هفت اختراع در دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان ثبت شد

محمدجواد آروین روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شرکت های دانش بنیان استان کرمان نیز تاکنون موفق به ثبت 39 اختراع شده و 47 محصول از سوی این واحدها تجاری سازی شده و به تولید انبوه رسیده است.
وی تصریح کرد: انعقاد 43 تفاهم نامه با مراکز صنعتی استان، ایجاد کلینیک صنعت و معدن در محل سازمان صنعت و معدن و برگزاری کارگاه های مورد نیاز واحدهای صنعتی با حضور استادان دانشگاه از مهم ترین اقدامات دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان بشمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان اظهار داشت: ایجاد مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) استان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، از فعالیت های دیگری است که انجام شده است.
وی با اشاره به استقرار مرکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه ای (آپا) استان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی افزود: این مرکز به ارائه خدمات به دستگاه های دولتی و غیردولتی می پردازد و مدیریت یکپارچه و ایجاد هماهنگی در واکنش به تهدیدات امنیتی در فضای سایبری و مدیریت زمان و منابع در مقابله موثر با تهدیدات امنیتی در حوزه سرویس ها و شبکه ها، از اهداف اصلی راه اندازی این مرکز است.
آروین گفت: همچنین در حال حاضر با اخذ دفتر منطقه ای مالکیت فکری، صدور مجوز اختراع در استان های جنوب شرق کشور، توسط پارک علم و فناوری استان کرمان، انجام می شود و با تاسیس مرکز مبادلات بین المللی فناوری و تجاری، سه جشنواره تجاری سازی در شهرهای کرمان، دبی و کیش برگزار شده است.
وی با اشاره به سرمایه انسانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفت کرمان تصریح کرد: دارا بودن 44 رشته و گرایش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، پنج دانشکده، پنج پژوهشکده و فعالیت 34 آزمایشگاه، 34 شرکت دانش بنیان، 43 شرکت در مرحله پارک، 80 شرکت در مرحله پیش رشد، 59 شرکت در مرحله رشد، 8 مرکز رشد وابسته به پارک و 12 شرکت در مرحله توسعه فناوری مستقر در پارک علم و فناوری استان کرمان، توان ذاتی این مجموعه را نمایان می کند.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته کرمان گفت: کتابخانه دانشگاه با بیش از 17 هزار جلد کتاب لاتین جدید، منبع مهمی برای پژوهشگران است و مرکز همایش های دانشگاه نیز با داشتن سال های 800 و 300 نفره و با امکانات متنوع و سالن های جانبی به عنوان قطب برگزاری کنفرانس های ملی و بین المللی در استان عمل می کند.
وی تاکید کرد: طی هشت سال گذشته، در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به ازای هر عضو هیات علمی 8.2 دهم مقاله تولید شده که در این زمینه از برنامه ششم توسعه جلوتر هستیم.
آروین ادامه داد: مجموعه این اقدامات منجر به کسب رتبه نهم در بین دانشگاه های صنعتی کشور توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و با در نظر گرفتن شاخص ها و معیارهای رتبه بندی در قالب پنج معیار پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، امکانات و فعالیت های اجتماعی و اقتصادی شده است.
وی بیان کرد: همچنین بر مبنای گزارش مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، به عنوان بهره ور ترین دانشگاه صنعتی کشور معرفی شد.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته کرمان تاکید کرد: توانمندسازی فنی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری با همکاری صنایع استان و ایجاد ظرفیت استفاده از فرصت های مطالعاتی صنعتی کوتاه مدت و بلندمدت برای اعضای هیات علمی در صنایع کشور به منظور آشنایی با مشکلات صنایع و فرایندهای صنعتی از برنامه های پیش روی دانشگاه بشمار می رود.
وی بیان کرد: اختصاص اعتبارات پژوهشی از محل بودجه های مصوب سالانه توسط دولت و از محل 2درصد تولید ناخالص ملی و همچنین الزام صنایع در جهت وارد نمودن دانش فنی به همراه تکنولوژی مورد نیاز از انتظارات این دانشگاه است.
آروین تصریح کرد: حمایت های مالیاتی و ارائه تسهیلات بانکی از محصولات شرکت های دانش بنیان، نظارت جدی بر واردات کالاهایی که توان تولید آنها را شرکت های دانش بنیان دارند و ایجاد تسهیلات صادراتی برای محصولات شرکت ها باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به پیشرفت های علمی استان کرمان در 40 سال گذشته تصریح کرد: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی در تمامی استان ها و شهرهای بزرگ کشور دانشگاههای جدیدی تاسیس شد که در مجموع تعداد دانشگاه های دولتی بیش از 120 دانشگاه است که به این آمار باید دانشگاه های غیر دولتی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را نیز بیافزایم.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان در کیلومتر 28 بزرگراه هفت باغ علوی و در جوار شهر ماهان قرار دارد و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجوی روزانه و شبانه می پذیرد.
3029/7437
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 تحصیلات تکمیلی جهان اسلام سازمان صنعت و معدن سرمایه فناوری اطلاعات و ارتباطات جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۵۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فرآیند واکسیناسیون تکمیلی مرحله اول فلج اطفال ویژه اتباع خارجی در کردستان به اتمام رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جهانبخش یوسفی اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم اردیبهشت تا روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت تا یکم خرداد سال جاری اجرا خواهد شد.

یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا شد و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شدند.

کد خبر 749770

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت