Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سومین روز از هفته دولت در سفر به کرمان به عنوان نماینده دولت پس از بازدید از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با عالی توصیف کردن امکانات دانشگاه تصریح کرد: ارتباط قوی‌تر دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان با صنعت منجر به جذب دانشجویان برتر می‌شود.

عصر امروز جمعه چهارم شهریورماه به اتفاق استاندارکرمان و جمعی از مدیران ارشد وزارت علوم و روسای دانشگاه‌های استان از بخش‌های مختلف دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد علی زلفی گل پس از بازدید از دانشگاه تحصیلات تکمیلی اظهار داشت: امکانات بسیار عالی در دانشگاه وجود دارد که می‌تواند در خدمت علم و فناوری قرار گیرد.

وزیر علوم تاکید کرد: ارتباط دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با صنعت باید قوی‌تر شود تا دانشجویانی را بپذیرد که بورس صنایع و معادن موجود در استان باشند.

وی افزود: این امر به جذب دانشجویان با رتبه برتر در این دانشگاه منجر می‌شود.

زلفی گل اظهار داشت: خوشبختانه بستر برای توسعه جدی در این دانشگاه وجود دارد و وزارت علوم نیز کمک می‌کند مجوز‌های لازم از جمله کمیسیون ماده ۲۳ را برای توسعه فضا‌های ورزشی و فرهنگی اخذ نماید.

وزیر علوم افزود: سعی می‌کنیم در سفر بعدی ریاست جمهوری اعتبارات لازم برای جبران کمبود‌ها اختصاص داده شود.

وزیر علوم در بازدید از بخش‌های مختلف آزمایشگاه پژوهشگاه وابسته به دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته پیشنهاد کرد: دستگاه‌های مدرن و آزمایشگاهی مورد نیاز از طریق شرکت ملی مس و یا معادن خریداری شود و دانشگاه به آنان ارائه خدمات داشته باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: براساس قانون جهش تولید اگر شرکت‌ها برای دانشگاه‌ها تجهیزات خریداری کنند به عنوان مالیات برای آن‌ها تلقی می‌شود.

وزیر علوم از سالن‌های ۸۰۰ و ۳۰۰ نفره و سایر امکانات مرکز همایش‌های دانشگاه، سرا‌های دانشجویی، امکانات ورزشی، پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، آزمایشگاه‌های بیوتکنولوژی، تایید نمونه و اندازه‌گیری مشخصات خط فیبر نوری نیز بازدید کرد.

در این بازدید رئیس دانشگاه گزارشی از آخرین وضعیت دانشگاه در بخش‌های مختلف ارائه کرد.

دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه بازدید دکتر زلفی گل را منشا خیر و برکت برای دانشگاه توصیف کرد و آنرا زمینه ساز توسعه کمی و کیفی دانشگاه دانست.

همچنین دکتر امین باقی زاده رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، دکتر فرشید کی نیا معاون دانشجویی و فرهنگی و دکتر روح الله فدائی نژاد معاون اداری و مالی دانشگاه نیز با تشریح فعالیت‌های دانشگاه به بیان درخواست‌ها پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۸۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد